Det siger kunderne


2008 var det år hvor regnskabet voksede mig over hovedet og lokalavisen dumpede ind af brevsprækken. Tog avisen og foretog en afledningsmanøvre fra regnskabet. En lille fin annonce sprang mig i øjnene, H-regnskab udfører daglig bogføring. Jeg kontaktede Hjördis.
 
Hjördis har siden da fulgt mig i min virksomheds vokseværk. I dag har hun alt det praktiske omkring bogføring, og fører kommunikation med leverandøre og revisor.
 
Det er en stor lettelse i min dagligdag at have H-regnskab. Den 5 i hver måned har jeg mulighed for at se resultat fra måneden før, og har flere gange hurtigt kunnet rettet op på skævheder.
 
H-regnskab er for mig en trykhed i hverdagen, og jeg møder stor forståelse for de udfordringer jeg har med regnskabet, derfor er det lykkedes os at vokse sammen.
 
De varmeste anbefalinger
Jette Christensen
Køkkenchef – Den Europæiske Filmhøjskole
Ejer – Foodshop.dk
Direktør – Glassfood ApS

Efter at vi er gået fra enkeltmandsvirksomhed til virksomhed med ansatte har H. Regnskab hjulpet os igennem hele processen med lønsystemer og regnskab i e-conomic m.v. Vi har fået en fantastisk service til en yderst rimelig pris og vil fortsat bruge deres kompetencer.
Casper Thun
CTWeb